Fredrik Pettersson nimitetty Cupori Oy:n toimitusjohtajaksi

Lazarus Industriförvaltning AB on nimittänyt Fredrik Petterssonin Cupori Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi 1. lokakuuta 2024 alkaen. Fredrik Pettersson vahvistaa Cuporin asemaa kestävänä pohjoismaisena kumppanina ja kupariputkiasiantuntijana, keskittyen entistä enemmän asiakaskokemukseen, prosessien optimointiin ja toimitusvarmuuteen.

Cupori on johtava kuparisten LV-asennusputkien valmistaja Pohjoismaissa ja yksi suurimmista teollisuusputkien valmistajista Euroopassa. Uusi toimitusjohtaja Fredrik Pettersson toiminut johtotehtävissä teollisuus-, prosessi-, kierrätys- ja raaka-ainealoilla yli 20 vuoden ajan, joista viimeiset 10 vuotta hän oli toimitusjohtajana ruotsalaisen Stena-yhtiön kahdessa tytäryhtiössä.

”Fredrikillä on vahvaa näyttöä aiemmista tehtävistään liiketoimintajohtajana ja toimitusjohtajana. Hän on johtanut työntekijöitä ja yrityksiä toiminnan kehittämisessä ja liiketoiminnan muutoksessa sitoutumalla asiakaslähtöisyyteen ja varmistamalla, että tuotteet ja palvelut vastaavat asiakkaiden tarpeita ja odotuksia. Toivottaessamme Fredrikin tervetulleeksi, haluamme myös kiittää Jaakkoa hänen työstään ja panoksestaan viime vuosina.”

– Pascal Keck, Lazarus Industriförvaltning AB